Styla dina smycken

Smycken är ett sätt att sätta en guldkant på vardagen och ett sätt att uttrycka sig på. Kombinera dina outfits med smycken för att lyfta dina looks till det lilla extra. Blanda gärna smycken från våra olika kollektioner för att skapa ett unikt uttryck med guld och silver i olika former, som dessutom är utsmyckade med ädelstenar och pärlor i olika färger.

 

 

Bar hud och silver
Modetrenderna för våren och sommaren 2022 är många, vi på Pantolin har valt ut några favoriter där våra smycken skulle göra sig extra uttrycksfulla. Bar hud och silver och små detaljer såsom cut-outs är en av 2022s trender, detta matchar vi gärna med stora smycken som får tala för sig själva. Här ser vi att stora örhängen och hoops, bangles och större halsband gör sig extra bra.

 

Gröna toner och satin
Färger från topp till tå och draperad satin ses också trenda inom modet under sommaren 2022. Våga sticka ut och klä dig i färgstarka vida kostymbyxor med matchande kavaj, eller välj en mjukare look med en klänning i draperad satin. Matcha detta med våra minimalistiska smycken i lager, gärna flera armringar på en arm, kombinera halsband i olika längder eller örhängen och ear cuffs på samma öra.

 

Svart-vitt och rena linjer
Sist men inte minst kommer även den klassiska svart-vita looken att trenda under 2022. Kombinera denna trend med stora smycken för en mer uttrycksfull look, eller välj minimalistiska smycken för att hålla din look strikt och stilren. Här finns det även utrymme att kombinera smycken i guld och silver för att skapa en intressantare look.